Lisäätehoa Pälkäne

Vapauttaa autosi voimavarat

Lisää tehoa, koska...

Polttoaineen kulutus pienenee, suorituskyky kasvaa, moottorin ominaisuudet laajenevat, ajettavuus on miellyttävämpää, ohitat joutuisammin ja vaihteiden vaihtotarve pienenee.

Lisää tehoa, miten?

Tehonlisäystä on aikojen saatossa kutsuttu lastutukseksi. Tällöin autoon vaihdettiin moottoriohjelman sisältävä muistipiiri, joka muistutti ulkonäöltään lastua. Nykyään ns. lastutusta kutsutaan optimoinniksi, auton ohjelmoinniksi, softaukseksi, yhtä kaikki, jokainen merkitsee lisää tehoa. Tämä nykyinen tapa lisätä tehoa tapahtuu joko auton huoltoportin (OBD-portti) kautta tai muutoksella suoraan moottoriohjaimeen (ECU, ECM, PCM). Jokaisen ajoneuvon muutettava ohjelma tehdään muokkaamalla moottorin omaa ohjelmaa, jolloin se on aina yksilöllinen, juuri sinun ajoneuvoosi tehty ohjelma. Näin voidaan taata varma toimivuus ajoneuvossasi. Jos ajoneuvossa on automaattivaihteisto, otetaan se huomioon ohjelmassa.

Lisää tehoa, tyytyväisyys

Vahvuutenamme on antaa sinulle mahdollisuus valita alan huippuammattilaisten ohjelmista se paras ajoneuvollesi. Jos kuitenkin olet tyytymätön ohjelmaan, teemme vaadittavat muutokset tai annamme rahat takaisin sekä palautamme ajoneuvosi ohjelmointia edeltävään tilaan.

Ajoneuvon moottoriohjelman muutos, eli auton ohjelmointi on laillinen toimenpide, mutta lain mukaan ajoneuvo on tämän jälkeen muutoskatsastettava tieliikennekelpoiseksi. Muutoskatsastus on asiakkaan vastuulla.

Vahvuutemme

Teemme yhteistyötä ohjelmoinnin huippuammattilaisten kanssa! Kaikki ohjelmamme ovat kotimaisia!

Saat turvallisesti lisää tehoa haluamaltasi ammattilaiselta. Palvelumme on Suomessa ainutlaatuista.

Lisäätehoa.fi tarjoaa sinun ajoneuvollesi ajatuksella tehdyn ohjelman vankalla kokemuksella. Tietokoneen ja moottorin välille tarvitaan muutakin kuin kaapeli. Tietotaitomme kattaa myös ymmärryksen moottoritekniikasta ja sen ohjaamisesta. Käytämme ainoastaan rekisteröityjä ja lisenssimaksullisia ohjelmointilaitteita, joten ajoneuvosi ei vaurioidu käyttämistämme työkaluista.