Keraamiset pinnoitteet

Kamikaze & Korrek


Kamikaze Collection

Olemme virallinen Kamikaze Collection maahantuoja joten meiltä saat kaikki Kamikaze Collectionin keraamiset pinnoitteet ja vahat asennettuna! 

Kamikaze Collection tarjoaa vallankumouksellisen valikoiman high end tason autonhoitotuotteita, jotka on suunniteltu ja valmistettu käsin Japanissa. 
Kamikaze Collection yhdistää huipputeknologian perinteiseen tietotaitoon ja toimittaa todella innovatiivisia ja ainutlaatuisia tuotteita ilman tyypillistä hypeä.
"Kaizen"-lähestymistapaa käyttävä Kamikaze Collection keskittyy jatkuvaan parantamiseen varmistaakseen, että asiakkaat hyötyvät tuotteista, jotka todella tuottavat lisäarvoa. 

Kai Morita loi Kamikaze Collection -tuotteet vuonna 2013 tuodakseen autoteollisuuden markkinoille tehokkaita tuotteita, joiden suorituskyky puhuisi puolestaan markkinointitaktiikkaa käyttämättä.

KAMIKAZE tuotteet valmistetaan käsityönä Japanissa ja ovat parasta mitä auton pintaan rahalla saa!


ENREI

Enrei on Kamikaze Collectionin paras ns "High End" pinnoite - ja tätä saa vain sertifioiduilta yhteistyökumppaneilta.

Enrei on todella edistyksellinen pinnoite tarjoten selfhealing-ominaisuuden, eli pinnoite osaa korjata/eheyttää pintaa lämmöllä! Tämä tarkoittaa sitä, että lämmin ilma tai vesi korjaa pinnasta naarmuja pois.

Enrein toinen kerros on äärimmäisen kova ja se hylkii kaikkea likaa, suolaa, vettä ja öljyä. Enrei onkin äärimmäisen hyvä kaikkiin sääoloihin, erityisesti Suomessa.

Kesto jopa 4v.

ZIPANG

Zipang -sana tarkoittaa japaniksi kultaista. 

Nimi viittaa Marco Polon kuuluisaan kuvaukseen Japanista "Kultaisena maana". 

ZIPANG-pinnoite yhdistää korkealaatuiset ainesosat Kamikaze Collection -tuoteperheen ultrakevyeen molekyylirakenteeseen, jonka hiilivety-yhdisteet antavat pinnoitteelle äärimmäiset vettähylkivät ja heijastavat ominaisuudet.

Tämän pinnoitteen eteen tehty pitkä tutkimustyö ei ole mennyt hukkaan, sillä ZIPANG-pinnoite pitää autosi maalipinnan pitkään kiiltävänä ja virheettömänä.

Zipangin kesto on n. 2-3v

MIYABI

Japanin kielessä sana "Miyabi" tarkoittaa vuosisatoja vanhoja koruttoman estetiikan, kauneuden ja hienopiirteisyyden eleganssia ja ihanteita. 

Tämä keraaminen pinnoite todellakin tarjoaa sitä, tehden autostasi upeasti kiiltävän taideteoksen.

Kamikaze Collectionin Miyabi -pinnoite sisältää pienempiä molekyylejä kuin tavanomaisissa lasipinnoitteissa, tehden pinnasta vähemmän alttiin vesitahroille. Kestävä piidioksidirakenne antaa pinnoitteelle sen lujuuden ja upeasti valoa taittavat ominaisuudet, joka antaa mahtavan kiillon kaikenvärisille maalipinnoille.

Miyabin kesto 1-2v.